۳ دلیل برای اینکه قیمت اتریوم در بازار صعودی کنونی به ۱۰٬۰۰۰ دلار میرسد
ترکیبی از شاخصهای فاندامنتال و فرکتال صعودی نشان میدهد که قیمت اتریوم در ماههای آینده میتواند تا ۱۰٬۰۰۰ دلار صعود کند.
به گزارش میهن بلاکچین، در حال حاضر اتریوم در کانال ۲۶۰۰ دلاری معامله میشود و با اوج تاریخی خود فاصله زیادی دارد. علیرغم عملکرد ضعیف اتر در ماههای اخیر، فاکتورهای مختلفی از صعود قیمت این ارز دیجیتال حمایت میکنند.
فرکتال سال ۲۰۲۳-۲۰۲۴ از صعود بیشتر قیمت اتریوم خبر میدهد
به گفته جولین بیتل (Julien Bittel)، مدیر بخش تحقیقات شرکت گلوبال ماکرو اینوستر (Global Macro Investor) روند فعلی اتریوم شباهت زیادی به فرکتال قبلی آن بین ژانویه ۲۰۲۳ تا مارس ۲۰۲۴ دارد. در آن زمان قیمت اتریوم بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار در حال تثبیت بود و سپس تا ۳۵۰۰ دلار صعود کرد. پرایس اکشن فعلی (خط قرمز) دقیقا از این الگو پیروی میکند و در حال تکرار فاز تثبیتی اولیه است.
در صورت تداوم این روند و صعود اتریوم در همان جهت و مومنتوم، این ارز دیجیتال میتواند تا پایان سال به هدف ۱۰٬۰۰۰ دلاری برسد.
بررسی تحلیل تکنیکال و سطوح فیبوناچی اتریوم
دومین فاکتوری که میتواند قیمت اتریوم تا تا ۱۰٬۰۰۰ دلار افزایش دهد، فرکتال دیگری است که شامل سطوح اصلاحی فیبوناچی بلندمدت، میانگینهای متحرک نمایی و شاخص قدرت نسبی (RSI) در نمودار هفتگی اتریوم است. در حال حاضر پرایس اکشن اتریوم شباهتهایی با فازهای صعودی سالهای ۲۰۱۷-۲۰۱۸ و ۲۰۲۰-۲۰۲۱ دارد که پس از اصلاحات شدید، جهش قیمت رخ داد.
در ساختار کنونی، اگر قیمت اتریوم از مسیر مشابهی پیروی کند، رشد قیمت از کف ۱۰۸۰ دلاری اتریوم در سال ۲۰۲۲، سطح فیبوناچی انبساطی ۱.۶۱۸ را در حوالی ۶۹۸۷ و سطح ۲.۶۱۸ را در حوالی ۱۰٬۶۲۳ دلار قرار میدهد و اتریوم میتواند به هردو این اهداف دست یابد.
با توجه به نمودار اتریوم در تایم فریم هفتگی، این ارز دیجیتال در حال حاضر در تلاش است تا میانگین متحرک نمایی ۵۰ هفتهای خودش را در حوالی ۲۷۴۹ دلار پس بگیرد. در طول تاریخ نیز میانگین متحرک نمایی ۲۰۰ هفتهای اتریوم (۲۱۰۴ دلار) کف اصلاحات عمده قیمت بوده است. در همین حال، شاخص RSI در حال حاضر در حوالی ۴۶ است که نشان میدهد فضای کافی برای صعود بیشتر وجود دارد.
اگر اتریوم سطوح کلیدی مذکور (میانگین متحرک نمایی ۵۰ هفتهای) خودش را بازپس بگیرد و مومنتوم آن حفظ شود، میتواند با پیروی از فرکتال قدیمی خود، به سطوح فیبوناچی مذکور و اهداف ۶۹۷۸ و ۱۰٬۶۲۳ دلاری برسد.
رشد پایه پولی M2
سومین دلیل امیدوار بودن به رشد قیمت اتریوم، روندهای حال و حاضر اقتصاد کلان به ویژه رشد پایه پولی جهانی M2 است. همانطور که در نمودار به تصویر کشیده شده است، قیمت بیت کوین در طول تاریخ همبستگی زیادی با تغییرات پایه پولی M2 بانکهای مرکزی بزرگ مثل فدرال رزرو، بانک مرکزی اروپا و بانک ژاپن داشته و همزمان با افزایش آن، رشد خوبی را تجربه کرده است.
از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰، قیمت بیت کوین در دوران رشد گسترده پایه پولی M2 و افزایش نقدینگی عملکرد خوبی را به نمایش گذاشته است. در حالی که در سال ۲۰۲۲ رشد این پایه پولی کاهش یافت، در سال ۲۰۲۴ نشانههای اولیهای از رشد دوباره آن وجود دارد چراکه بانکهای مرکزی به دنبال تسهیل سیاستهای پولی خود در پاسخ به وضع اقتصادی کنونی هستند.
از انجایی که بیت کوین و اتریوم همبستگی مثبتی دارند، رشد قیمت بیت کوین در بحبوحه افزایش نقدینگی جهانی میتواند بر اتریوم نیز تاثیر بگذارد و آن را تا ۱۰٬۰۰۰ دلار افزایش دهد.