اخبار آلتکوین

جاستین سان با ارسال ۵۰۰ هزار دلار، خطای خواننده آمریکایی در انتقال میم کوین SUNDOG را جبران کرد!

جاستین سان (Justin Sun)، بنیان‌گذار ترون (Tron)، با ارسال ۵۰۰٬۰۰۰ دلار ترون (Tron) به تای دولا ساین (Ty Dolla Sign)، خواننده و ترانه‌سرای آمریکایی پس از انتقال اشتباه میم‌کوین‌ سان داگ (SUNDOG) کمک کرد. این خواننده به اشتباه ۱.۶۶ میلیون توکن SUNDOG را به یک آدرس قرارداد ارسال کرد و در واقع سکه‌های میم کوین خود را سوزاند!

به گزارش میهن بلاکچین، سانداگ یکی از میم‌کوین‌های بزرگ در شبکه ترون است که ارزش بازار بیش از ۲۶۵ میلیون دلاری دارد . این توکن با سرمایه‌گذاری‌های کلان و حمایت‌های مشهود از سوی این مدیر جنجالی ترون تغذیه می‌شود.

نجات تای دولا ساین از اشتباه ۴۰۹,۰۰۰ دلاری برای انتقال میم کوین سان داگ

تای دولا ساین به اشتباه ۱.۶۶ میلیون توکن سان داگ به ارزش ۴۰۹,۰۰۰ دلار را به جای آدرس ترون خود، به یک آدرس قرارداد ارسال کرد. برای کمک به او، جاستین سان با ارسال ۳,۱۹۴,۸۸۷ توکن ترون (به ارزش ۵۰۰,۰۰۰ دلار) از کیف پول HTX4 خود به تای دولا ساین، وارد عمل شد و بیان کرد که این کار به او کمک خواهد کرد تا «به بازی برگردد».

تای دولا ساین سپس از توکن‌های ترون برای سرمایه‌گذاری مجدد در میم‌کوین سان داگ استفاده کرد. بر اساس داده‌های ترون‌اسکن (Tronscan)، این هنرمند ۳,۱۹۴,۸۸۷ توکن ترون را به ۱٬۶۳۵٬۹۱۰ توکن سان داگ در سان‌سواپ V3 تبدیل و سرمایه‌ها را دوباره به بازار میم‌کوین‌ها هدایت کرد.

منبع: ترون اسکنمنبع: ترون اسکن
منبع: ترون اسکن (TronScan)

بررسی داده‌ها

داده‌های لوک‌آنچین (Lookonchain)، گزارش مربوط به بازیابی توکن‌های تای دولا ساین را تأیید می‌کند. با این حال، این حادثه بحث‌هایی را در مورد بازیابی توکن‌ها پس از چنین خسارت‌های بزرگی به وجود آورد. یکی از کاربران ناشناس در پلتفرم X اظهار داشت:

یعنی اگر آنقدر احمق باشم و ۴۰۰,۰۰۰ دلار بسوزانم، ۵۰۰,۰۰۰ دلار پس می‌گیرم؟ کجا باید ثبت‌نام کنم؟

هنوز مشخص نیست که آیا شهرت تای دولا ساین نقشی در جلب توجه جاستین سان داشته است یا نه. با این حال، قابل ذکر است وقتی کسی توکن‌ها را به یک آدرس قرارداد ارسال می‌کند، نتایج مختلفی می‌تواند داشته باشد و بستگی به طراحی قرارداد دارد، به‌طوری‌که یکی از ۵ نتیجه زیر محتمل است:

  • ریجکت شدن: برخی از طراحی‌های قرارداد به گونه‌ای است که انتقال توکن‌های ورودی را ریجکت می‌کنند. در این حالت، توکن‌های ارسال شده به آدرس قرارداد پذیرفته نمی‌شوند و تراکنش ممکن است ناموفق باشد.
  • اجرای فانکشن بازگشتی: اگر قرارداد یک فانکشن بازگشتی یا دریافت تعریف شده داشته باشد، ممکن است کد خاصی را زمانی که کسی توکن‌ها را به آدرس ارسال می‌کند، اجرا کند. این فانکشن ممکن است توکن‌های ورودی را به شیوه خاصی که توسط سازنده قرارداد تعریف شده است، مدیریت کند.
  • قفل کردن توکن‌ها: برنامه‌نویسی قرارداد ممکن است به گونه‌ای باشد که توکن‌های ارسال شده به آن را برای مقاصد خاصی که در کد آن ذکر شده، قفل یا ذخیره کند. این توکن‌ها ممکن است در حساب حضانتی نگهداری شوند یا برای کارکردهای خاصی در داخل قرارداد به کار روند.
  • سواپ/تبدیل توکن: برخی از قراردادها اجازه سواپ یا تبدیل توکن‌ها را می‌دهند. سپس می‌توان توکن‌های ارسال شده را با توکن‌ها یا دارایی‌های دیگر طبق قوانین قرارداد سواپ کرد.
  • از دست دادن توکن‌ها: در برخی موارد، اگر قرارداد به‌درستی توکن‌های ورودی را مدیریت نکند یا اگر کد قرارداد دارای آسیب‌پذیری باشد، ارسال توکن‌ها به یک آدرس قرارداد ممکن است منجر به از دست رفتن آن توکن‌ها شود.

حادثه تای دولا ساین نشان‌دهنده نیاز به احتیاط در انجام تراکنش‌های ارز دیجیتال است و همچنین بر اهمیت مرور کد و کارکردهای یک قرارداد قبل از ارسال توکن‌ها به آدرس قرارداد تأکید می‌کند تا از خسارت‌های احتمالی جلوگیری شود.

در این میان، قیمت سان داگ با افزایش ۵.۴۵٪ همراه بوده و از میم‌کوین‌های پیشرو مانند دوج، شیبا و پپه که بین ۶٪ تا ۱۰٪ کاهش یافته‌اند، پیشی گرفت. در زمان نگارش این مطلب، قیمت سان داگ به ۰.۲۵۸۸ دلار رسیده است.

منبع
Be In Crypto