حتی سارقین هم شبکه تون را نمیخواهند؛ پایان فعالیت یک هکر در اکوسیستم TON
یکی از هکرهایی که روی سرقت داراییهای کیف پولهای مبتنی بر شبکه تون تمرکز دارد به تازگی پستی در کانال تلگرامی خود منتشر کرده و گفته با توجه به کمبود تعداد نهنگها در اکوسیستم این بلاکچین، فعالیتهای خود را در این شبکه متوقف میکند!
به گزارش میهن بلاکچین، این هکر اعلام کرده که از سرقت کیف پولهای تون دست برمیدارد و بهجای آن روی شبکههایی که نهنگهای بیشتری دارند تمرکز خواهد کرد!
مهاجرت هکر کیف پولها از تون به بیت کوین!
در تاریخ ۷ اکتبر (۱۶ مهر)، اسکم اسنیفر (Scam Sniffer)، سرویس ضد کلاهبرداری سایبری، در توییتی اسکرین شاتی جالب را منتشر کرد. این اسکرین شات از کانال یک هکر متمرکز بر کیف پولهای اکوسیستم تون بود که اعلام کرده بود عملیاتش را متوقف خواهد کرد.
این هکر در این پست اعلام کرده بود که تعداد نهنگ کافی در شبکه تون وجود ندارد و این موضوع برای کسب کار این افراد خوب نیست!
در این پست آمده بود:
به دلیل اینکه تون کوین نهنگ ندارد و جامعهاش کوچک است، ما عملیاتمان را متوقف خواهیم کرد.
این هکر به دنبالکنندگانش توصیه کرده که به جای شبکه تون، بر کیف پولهای بیت کوینی تمرکز کنند:
اگر از تخلیه کیف پولها روی شبکه تون لذت بردید، عاشق سرقت در شبکه بیت کوین خواهید شد.
این هکر همچنین اعلام کرد که به هیچعنوان دیگر فعالیتهایش را در اکوسیستم تون از سر نخواهد گرفت.
تون در ماه ژوئن توجه سارقان کیف پول را جلب کرده بود
راز نیو (Raz Niv)، یکی از موسسان بلاکاید (Blockaid)، در یکی از مصاحبههای پیشینش اعلام کرده بود:
ما مشاهده کردهایم که سارقان کیف پول هر روز بیشتر از دیروز به اکوسیستم تون علاقهمند میشوند، زیرا میبینند که مبالغ بزرگی توسط این شبکه مبادله میشود.
پیش از این نیز یک سارق کیف پول تون دیگر نیز شناسایی شده بود که با یک تراکنش جعلی ۵,۰۰۰ تتری، کیف پول قربانیان خود را تخلیه میکرد. او از قابلیت کامنت تون سوءاستفاده کرده بود تا هدف واقعی خود را پنهان کند.
درخواستهای جعلی این تخلیهکننده با پیام «۵,۰۰۰ تتر دریافت کنید» و یک دکمه تایید (Confirm) برای قربانیانش ارسال میشدند. زمانی که قربانی روی دکمه تایید کلیک میکرد، روند سرقت آغاز میشد.
در ماه می، اسکم اسنیفر اعلام کرده بود که بارها از این روش برای تخلیه استفاده شده و با بهرهگیری از آن ۲۲,۰۰۰ تون کوین (که در آن زمان حدودا ۱۵۰,۰۰۰ دلار ارزش داشتند) به سرقت رفته است.
میزان فیشینگ در ماه سپتامبر ۴۶ میلیون دلار بود
دادههای اسکم اسنیفر حاکی از آن بود که در ماه سپتامبر حدودا ۱۰,۸۰۰ نفر قربانی حملات فیشینگ شده بودند و طی این حملات، حدودا ۴۶.۶ میلیون دلار به سرقت رفته بود. بیشتر این مبلغ سرقت شده، مربوط به یک حمله فیشینگ بود که قربانی، بیش از ۳۲ میلیون دلار از دارایی خود را از دست داده بود.
طی حملات فیشینگ، هکر با فریب دادن دارنده کریپتو، کیف پول قربانی را بهسرویسهای کلاهبردارانه (مانند تخلیهکننده) متصل میکند. پس از اینکه کیف پول قربانی به این سرویسها متصل شد، هکر میتواند بدون نیاز به احراز هویت دست به سرقت داراییهای او بزند.